Tulosta

Imatran Purjehdusseuran ohjeistus Koronatilanteeseen

Alla yhteenveto Koronatilanteesta, Imatran Purjehdusseura noudattaa SPV:n ja viranomaisten antamia ohjeita purjehduskauden aikana.

Lue tarkemmat ohjeet THL:n ja SPV:n sivustoilta ja lisäksi on hyvä huomioida PSS ry:n Roope-palveluiden saatavuus saarissa.

SPV  auttaa seuroja toimimaan myös poikkeusoloissa ja on koonnut suosituksia seuratoimintaan tässä kaikille ikävässä poikkeustilanteessa. Kaikessa seuratoiminnassa tulee noudattaa viranomaisten antamia voimassaolevia määräyksiä ja ohjeita. Keskeistä on huolehtia hygieniasta, pitää suositellut etäisyydet kanssaihmisiin kaikissa tilanteissa, huolehtia riskiryhmien suojaamisesta sekä pysyä kotona flunssaisena, nuhaisena tai muutenkaan oireilevana. Huolehtimalla näistä asioista, voimme ulkoilmalajina edelleen tarjota jäsenistöllemme iloa harrastuksen puitteissa, vaikkakin tällä hetkellä rajoitetusti.

 

Seuratukikohdat ja yhteistilat (SPV:n ohjeistus):

Seuran alueelle ei saa tulla kipeänä tai oireilevana ja alueella jokaisen tulee pitää suositeltua etäisyyttä toisiin ihmisiin. (Suosittelemme käyttämään omaa alkoholillista käsihuuhdetta ja/tai suojakäsineitä, jos seuran yhteisiin välineisiin kosketaan).

Jos seuralla on saaritukikohtia, tulee niiden käytöstä olla jäsenistölle erilliset ohjeet huomioiden:

 Imatran Purjehdusseura noudattaa yllä olevaa ohjetta ja tarkentaa ohjeistusta seuraavasti

 

Veneen vesillelaskut (SPV:n ohjeistus)

Veneen lasku tulisi järjestää niin että siihen osallistuu vain kaksi henkilöä: nosturin käyttäjä ja veneen omistaja/edustaja.
Veneen laskuun osallistuvat huolehtivat tarvittavasta hygieniasta, kahden (2) metrin etäisyydestä toisiinsa, ovat terveitä eivätkä kuulu riskiryhmiin.

Koska ImPS ei järjestä vesillelaskuja, niin jokainen seuran jäsen huolehtii itse koronarajoitusten ja -suositusten noudattamisesta veneensä vesillelaskun yhteydessä.

Lue lisää ohjeita SPV:n sivuilta https://spv.fi/teema/suositukset-korona-ajalle/

Kilpailutoiminta (SPV:n ohjeistus):

Suomen valtioneuvosto on rajoittanut julkiset kokoontumiset ja yleisötilaisuudet kymmeneen henkilöön, joten suosittelemme kaikkia seuroja ja luokkaliittoja siirtämään kilpailutapahtumat toukokuun lopun jälkeiseen aikaan.

Imatran Purjehdusseura noudattaa yllä olevaa ohjetta ja kilpailut on peruutettu toukokuun loppuun. Kesäkuussa ja sen jälkeen suunnitelluista kilpailuista informoidaan myöhemmin.

Katsastustoiminta

Alussa ollesta SPV:n linkistä voi katsoa kattojärjestön katsastusohjeistuksen.

Peruskatsastukset (viiden vuoden välein tehtävä katsastus) 

Vuosikatsastukset 

ImPS Hallitus 19.4.2020

 

IMG 20200408 150259

 

Kategoria: Kotisatama
Osumat: 203